Copyright 2017 - (c) tekst en foto's: Arnica Kwekerij. Realisatie: Noordoost.nl
Amfitheater De Oase Wergea Twamester

Op woensdag 12 juli 2017 is bij de basisschool De Twamêster in het friese Wergea alweer het 36ste amfitheater van Henk Pleiter officieel geopend.

Feestelijke opening Natuurontmoetingstuin door Hajo Apotheker

Zaterdag 1 juli is de natuurontmoetingstuin, die ontworpen is door Henk Pleiter, in de wijk Noorderhoek in Sneek officieel geopend door burgemeester Hayo Apotheker.

Openingstijden arnica kwekerij

Elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur vanaf 1 maart tot eind december voor particuliere plantverkoop.

Op deze dagen kunt u bij ons terecht voor de verkoop van planten, bezoek kwekerij en advies over de bodem. We geven ook rondleidingen voor groepen op afspraak. Bedrijven en instellingen kunnen hun bestellingen elke dag ophalen in overleg.

Plantenlijst arnica kwekerij Dwingeloo

 Van Adderwortel tot Zwarte Toorts: hier vindt u onze complete plantenlijst voor 2017. Mocht de plant die u zoekt er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op.

Arnica zaaien

In 2016 hebben wij ongeveer 1,3 ha nieuwe arnica ingezaaid om klaar te zijn voor de toekomst.

Arnica kwekerij Dwingeloo

In onze fotogalerie kunt u genieten van nieuwe foto's. Er is o.a. een nieuw album toegevoegd met de aanleg van de natuur-onmoetingsplek Noorderhoek in Sneek.

v

In 2017 kunt u diverse duurzame workshops volgen op onze kwekerij. Deze worden u aangeboden in samenwerking met Jeltje Scholte.

Natuurontmoetingsplek Sneek

We hebben weer een paar mooie projecten afgerond en zijn nog met interessante projecten bezig.

We zijn bezig met de private financiering van onze nieuwe bedrijfswoning op de kwekerij. Wilt u meedoen? Kijk dan op onze crowdfunding pagina of kijk hier voor meer informatie.